Värför Wall street journal säger att mobilskal är den nya IT mode tillbehören

Mobilskal har alltid ansetts vara ett tillbehör, men enligt Wall Street Journal har mobilskal långsamt utvecklats till ett måste mode tillbehör. I en artikel som skrivits av Meenal Mistry, en journalist från Wall Street Journal, kallade mobilskal som en ”viktig del för en som är modemedvetne”.

Varför är mobilskal plötsligt ett måste mode tillbehör? Här är några av anledningarna till att skal och fodral tar modeindustrin och resten av världen med storm:

Alltid synlig

Idag går de flesta runt med sina mobiltelefoner och använder dom flitigt. Om du inte håller din mobiltelefon i dina händer hela tiden, har du den i din ficka, handväska eller i din midja med en hållare. När folk går ut för att äta med vänner, är deras telefoner vanligtvis precis bredvid bestick och tallrikar på bordet. På jobbet har du förmodligen din mobiltelefon på skrivbordet hela dagen. Oavsett var du än är, är din mobiltelefon vanligtvis inom avstånd. Som ett resultat är din mobiltelefon och skyddet som skyddar den alltid synligt. Den modemedvetna personen började snart inse att mobiltelefonskydd var ett tillbehör som är med dem överallt. Fashionistas köper flera snygga skal så att de kan byta ut sitt skydd för att komplettera resten av deras outfit, precis som de skulle göra med skor eller tröja.

Låt mobiltelefonen sticka ut

Det finns många olika typer av smartphones, men de flesta äger antingen en Apple iPhone eller Samsung Galaxy. Visst kan folk ha olika färger och vissa kan fortfarande ha äldre modeller, men för det mesta ser alla Galaxy-telefoner likadana och alla iPhones ser ut på samma sätt. Det är därför som många människor har vänt sig till mobilskydd för att säkerställa att deras mobiltelefon inte ser ut som någon annans.

Personlig

Eftersom det finns så många olika färger och mönster av mobilskal har modemedvetna börjat använda skal för att göra uttalanden om sin personliga stil. Kvinnor som älskar glamorösa utseende kan välja ett mobilskal täckt av rhinestone utsmyckningar. Vissa människor håller sig till enklare skal för att visa sin favoritfärg, medan andra väljer skal med en mönstrad design som talar något annat om dem.

Att ha en personlig stil med ett mobilskal gör att människor kan uttrycka sig även när de är i miljöer där de inte hinner att klä sig som de vill. Du kan till exempel behöva ha på dig yrkesmässig klädsel på jobbet, vilket förmodligen inte är något du skulle vilja ha på dig på fritiden. Eftersom du inte kan uttrycka din personliga stil genom dina kläder medan du är på jobbet, kan du istället göra det via din mobiltelefon.

Prisvärd

Mobilfodral kan variera i pris, men om du inte köper en tillverkad av en märkes designer är skyddet överkomligt prisvärda. Andra modeaccessoarer som skor och handväskor är mycket dyrare än en mobilväska. Därför, om du letar efter ett sätt att fräscha upp din garderob med roliga tillbehör, kan det vara klokt att vända sig till mobilfodral istället för smycken, handväskor eller skor. Du kan enkelt samla en stor samling mobilskydd utan att gå i personlig konkurs, och då kan du byta ut ditt skal dagligen för att få ett passande utseende.

Tillgänglig

Det verkar som om varje säsong finns det ett nytt modeaccessoar som blir populärt att det är omöjligt att köpa, om du inte är villig att sitta på väntelistan i månader. Även om mobilskydd nu betraktas som IT tillbehör, är de fortfarande tillgängliga för alla. Vissa mobiltelefonväskor kan sälja ut, men i allmänhet kommer du inte att få problem med att köpa ett fodral till din mobiltelefon.

Premium märke

En trend anses inte vara inne inom modebranschen förrän de stora namndesignerna säger det. När mobiltelefon skydd introducerades på marknaden, fanns det inte några stora namnvarumärken som utformade egna versioner av dessa tillbehör, men nu är allting ändrat. Premium lyxvarumärken som Hermes, Givenchy, Louis Vuitton, Stella McCartney, Kate Spade och Dolce & Gabbana säljer alla skydd till mobiltelefoner, även om du måste köpa för hundratals eller tusentals kronor för att få en till din telefon. Dessa respekterade designers har tydligt accepterat att mobilskydd är ett viktigt mode tillbehör, vilket har lett till att resten av modebranschen följer efter.

Även om dessa avancerade designer kan ligga utanför ditt prisklass, är den goda nyheten att andra tillverkare tittar på dessa märken för inspiration. Till exempel kan avancerade designers introducera skal gjorda av krokodil eller högkvalitativt läder. Andra tillverkare kan sedan dra inspiration från dessa mönster och skapa billigare versioner som liknar varandra men är gjorda med fauxtyger eller imitationläder.

Slutligen

Det är viktigt att komma ihåg att även om mobiltelefonväskor nu anses vara trendiga, är de också funktionella tillbehör. När du väljer ett fodral för din telefon, överväg både design och skyddsnivå som erbjuds. Hybridfodral ger mest skydd, men de säljs vanligtvis bara i solida färger eller grundläggande konstruktioner. Om du letar efter den perfekta balansen mellan mode och funktion, håll dig till hårdplast, mjuk plast eller silikon skydd.

Som du kan se är ingen klädkammare komplett utan några snygga mobilskal. Om du är redo att köpa ett trendigt skal ska du besöka www.skalsidan.se och bläddra bland utbudet av mobilskal och tillbehör till mobiltelefoner. Dom erbjuder gratis frakt och låga priser.