Att välja en hybrid mobilskal

Det finns många olika typer av mobilskal med material som mjuk plast, hårdplast, silikon, läder och naturligtvis hybridskal. Hybridskal är ett skydd med ett hårt plastskal och mjuk plast. Den hårda plasten är konstruerad för att absorbera stöttar när telefonen faller, medan den mjuka plasten ska skydda telefonen. Tillsammans erbjuder dessa två material mer skydd än någon annan typ av telefoskal. Om du släpper telefonen när den är i ett hybridskal är det mycket troligt att mobiltelefonen inte kommer att spricka eller skadas på annat sätt.
Men ett hybridskal är inte rätt för alla. Här är några av de personer som borde överväga att köpa denna typ av skal:

Aktiva livsstilar
Hybrid är perfekt för människor som lever ett aktivt livsstil på grund av hur hållbara de är. Om du ofta går på vandring, cyklar eller engagerar dig i någon annan fysisk aktivitet kan det vara användbart att ha ett hybridskal. Om du har ett hybridskal behöver du inte oroa dig för att telefonen oavsiktligt glider ur fickan, tappar och går sönder. Ett hybridskal är hållbart nog att hålla sig till din aktiva livsstil.

Funktion över mode
Vilket är viktigare för dig? Har du ett telefonskal som gör ett uttalande om din personliga stil eller har ett fodral som skyddar din telefon? Om du valde det för att du värderar mode över funktion, betyder att ett hybridskal inte är rätt för dig. Det finns tusentals olika plast eller silikonskal på marknaden, men det finns inte nästan lika många hybridskal. Du kanske inte hittar en med design som du älskar. Om rhinestones eller en cool design inte är viktigt för dig som värdesätter funktion över mode då borde du definitivt överväga ett hybridskal.

Barn
Många föräldrar oroar sig för att köpa en smartphone för sitt barn eftersom de inte vet om barnet är tillräckligt ansvarig för att ta hand om det. Telefoner kan vara dyra, så det här är ett bekymmer. Men föräldrarna behöver inte oroa sig för att deras pengar kommer att gå i rök om de investerar i ett hybridskal för sina barn. Ett hybridskal ger tillräckligt med skydd för att hålla barnets telefon säker även när han eller hon av misstag tappar den.

Karriärer
Vad arbetar du med? Om du sitter fast i ett kontor hela dagen är det inte mycket troligt att du kommer att skada din telefon när du är på jobbet. Men om du arbetar i ett fysiskt krävande jobb är det möjligt att din telefon kommer att ramla och gå sönder medan du arbetar. Av den anledningen väljer många människor inom byggbranschen hybridskal så att de kan få så mycket skydd för sin telefon som möjligt.

Helt nya telefoner
Om du har en gammal smartphone är du inte så orolig för att skydda din telefon eftersom det förmodligen inte är värt mycket. Men om du är den typen av person som köper den senaste smartphone den dagen det kommer ut, kan ett hybridskal hjälpa dig att skydda din investering. Ju nyare telefonen är desto mer värdefull är den och desto viktigare blir det att ha ett hybridskal.

Historien att ha sönder telefoner
Har du någonsin haft sönder din telefon? Om du har en historia med trasiga telefoner kanske du vill ha ett hybridskal för att skydda din nuvarande enhet. Det kan vara väldigt dyrt att reparera eller ersätta trasiga telefoner, så om du vet att du har en tendens att skada telefoner, undvik denna kostnad genom att köpa ett skyddsfodral.

Pris
Innan du bestämmer om ett hybridskal passar dig, räkna ut hur mycket du vill spendera på ett mobilskal. Hybridskal består av flera lager av plast, så de är dyrare än andra skal som endast är gjorda med ett enda lager. Vissa hybridskal kan kosta upp till 199 kronor, men du kan hitta dem för mycket billigare på nätet.

Bär din telefon
Om du har din telefonen i fickan hela dagen, kanske ett hybridskal inte är det bästa valet. Hybrid skydd är något klumpigare än andra mobilfodral, så det kanske inte är så bekvämt att ha i fickan. Men om din telefon normalt förvaras i väska, ryggsäck eller fäst på ditt bälte, behöver du inte oroa dig så mycket.
Om ett hybridskal passar dig, finns det några saker du bör tänka på innan du köper en. Se till att du gör en snabb Google sökning för att lära dig mer om varumärket. Det finns många teknisk kunniga bloggare som skriver om mobiltelefonskal, så du borde kunna hitta konsumentrecensioner av mobilskyddet du är intresserad av att köpa.
Var noga med att välja ett skydd som är utformat för att passa din telefon bra. Om din telefon är en iPhone 6, passar den inte ordentligt i ett fodral som är utformat för en iPhone 6 plus, så det här är väldigt viktigt. Om du köper online bör du välja en återförsäljare som låter dig returnera produkter som du inte är nöjd med.