Bästa Apple iPhone 6s och iPhone 6 mobilskal

Bästa Apple iPhone 6s och iPhone 6 mobilskal

iPhone 6s är kanske inte längre Apples flaggskepp nu när iPhone 7 är här, men det betyder inte att den inte är en bra telefon. Vare sig du är ute efter att spara lite pengar eller hålla utkikt efter nästa års modell, är det värt att investera i ett nytt mobilskal för ökat skydd och en personlig touch.

Precis som iPhone 6, kan iPhone 6s vara lite hal vid beröring, eftersom det är ganska tunn och utan skarpa hörn. Det finns gott om glas på framsidan för att sprika eller repas och medan baksidan är i metall till skillnad från den gamla iPhone 4 / 4S, kan du fortfarande få en del skador vid fall mot hårda ytor. Om du vill skydda din iPhone 6s eller iPhone 6 (varför skulle du inte?) erbjuder mobilskal ett bra skydd.
Det enda skillnaden mellan dom två iPhones, fysiskt är en liten bula i tjocklek-en nästan omärklig ca 0,01 tum. Det finns också en något mer märkbar ökning i vikt: iPhone 6s väger 5,04 uns jämfört med iPhone 6 s 4,55 uns. Men vikten kommer inte att påverka skalets kompatibilitet, så om du redan har en iPhone 6 som du älskar, skyddet kommer säkert att passa din nya iPhone 6s och eftersom portar och knapp placeringen har inte ändrats. Tekniskt iPhone 7 skal passar också men utskärningar kommer inte att matcha exakt. När du köper ett skal se till att kontrollera tillverkarens rekommendationer för att bekräfta kompatibilitet.

Många fodral skyddar mot stötar eller fall, men vissa skal gör mycket mer än så t.ex. Som skyddar telefonen mot smuts och vätska. För dem som vill maximera fickutrymmet finns plånboksfodral som har plats för kort, kontanter och mobiltelefonen. Om du ofta har slut på batteri innan du hinner hem, finns batteri skal som kommer att hålla din enhet fulladdat vid alla tillfällen. Och sedan finns det vissa mobilskal som inte kommer till någon nytta alls, utan bara ser bra ut, det är inget fel med det tycker vi.

Lyckligtvis finns det skal i många alternativ och överflöd när du äger en iPhone.