Bästa Huawei Mate 20 Pro mobilskal

Högre intelligens från Huawei, en telefon med 3 Leica lins kameror som tar 40MP-bilder av hög kvalitet. Ganska imponerande och det är bara början! Som alltid skriver vi om dom bästa Huawei mobilskalen som du kan köpa idag! Fantastiska skal som ger skydd, stil och mångsidighet. Hitta här din Huawei mobilskal för att skydda och hålla den ny. Vänligen kom ihåg att kommentera vilket mobilskal du skyddar din Huawei med.

Varje telefon tillverkare har sitt eget mobilskal eller mobilfodral, det finns officiella Huawei Mate 20 Pro smarta fodral som är ett smart skydd som du verkligen vill ha. Genom att kombinera flipcase designen gör det här skyddet möjligt att styra din Mate 20 Pro medan locket är stängd! Vilken bra idé för det finns möjlighet att enkelt se dina meddelanden och till och med tid och datum! Bra för upptagna pendlare. Skyddet är inte lika starkt, men funktionen är vad Huawei har prioriterat.

Ett annat bra skal för din nya Huawei Mate 20 Pro är Spigens Armor Tough case. I solid svart, är skydden väldigt snygg. Designad med tvåfärgade olika paneler, toppen är kantad för att hjälpa greppet medan botten är i kolfiber. Den här tvåtoniga designen ger ett professionellt utseende. Det ser inte bara bra ut, det är också skyddat och skyddar mot vatten och repor och håller din Mate 20 Pro i perfekt skick.