Bästa Huawei P8 fodral och mobilskal

Huawei har gjort stora framsteg i Android smartphone världen där många fantastiska enheter erbjuds. En av dom är smartphone Huawei P8, en elegant och stark flaggskepps telefon med en toppmetallkonstruktion, avancerade specifikationer och en fantastisk kamera. Om du letar efter en premium smartphone som sticker ut med några snygga kamerafunktioner, är Huawei P8 definitivt ett övertygande val.

Att hålla din mobiltelefon säker från oavsiktliga stötar och vatten är alltid en bra idé. För att hålla din smartphone i ett nyskick tillstånd har vi tittat på några av de bästa skyddsfodralen och skal som finns tillgängliga för Huawei P8.

Huawei P8 Svart Skal

 

VSTN Ultra-tunn skal för Huawei P8
Formad design! Introducerar det Ultra-tunna fodralet för Huawei P8 från VSTN. En detaljerad och exakt passform speciellt utformad för Huawei P8. Skyddet är smidig, smal, enkel utseende, men skyddar din smartphone på många sätt. Mobilskalet är lätt, eftersom den är tillverkad med premium polykarbonatmaterial som skyddar din smartphone mot repor, stötar och plötsliga fall. Du har tillgång till alla portar och funktioner som uttag för högtalare, kamera och andra portar.

 

 

Terrapin Premium skydd gel skal för Huawei P8
Terrapin introducerar premium skydd gel skal till Huawei Ascend P8. Enkelt men ändå elegant som skyddar din smartphone. Tillverkad av högkvalitativ silikon som är flexibel och robust som kan skydda mot repor, plötsliga fall och stötar. Skön att ta på och ger utmärkt grepp. Alla portar och knappar har exakta utskärningar för enkel åtkomst till alla funktioner.

 

 

Leevin Armor-Border Series Bumper skydd till Huawei P8
Innovativ design, Leevin introducerar Armour-Border Series Bumper skydd till Huawei P8. Skön att ta på skyddet som är en kombination av högkvalitativt termoplastiskt uretan och polykarbonatmaterial för utmärkt hållfasthet, skydd mot plötsliga slag, repor och stötar. Finishen är dammsäker och har en fingeravtryckskikt som är lätt att rengöra. Alla portar och knappar har exakta utskärningar för enkelhets skull. Tvåfärgad design gör den unik och trendig.