Bästa tillbaka till skolan mobiltillbehöret

Tro det eller ej, sommaren är nästan över och det är nästan dags för barn att börja gå tillbaka till skolan. Föräldrar och barn slutar vanligtvis köpa bärbara datorer, pennor och andra skolmaterial under denna tid på året, men hur är det med mobiltelefontillbehör? Det finns ett antal olika mobiltelefontillbehör som är nödvändiga för skolan, oavsett hur gammal du är eller vilken klass du går i skolan. Innan du börjar handla till skolan, se till att du lägger till dessa artiklar i din lista:

Mobilskydd
Det viktigaste tillbehöret till mobiltelefonen är ett skydd. Men det finns många olika sorters skydd, så välj inte bara den första som du stöter på. Tänk på ditt barns behov innan du bestämmer dig vilket skydd som är rätt för honom eller henne. Om ditt barn är oansvarig eller klumpig är det bäst att välja ett hybridskal eftersom dessa ger mest skydd. Ett hybrid skydd har en hårdplast och ett mjukt plastinteriör. Även om dessa skydd är större än andra, kommer de att skydda telefonen om ditt barn tappar den.
Om du litar på ditt barn att ta hand om sin telefon, kan du leta efter en snygg mobilskal tillverkad av mjuk eller hård plast. Dessa skal är mycket tunnare än hybridskal och de erbjuder också ett stort skydd. Dessutom kommer dina barn att älska att välja ett av dessa skal eftersom de kommer i många olika färger med många kreativa mönster.

Skärmskydd
Ett mobilfodral skyddar mest, men inte hela telefonen. Om du vill se till att varje tum av ditt barns telefon är säkert skyddad, så måste du också investera i ett skärmskydd. Som namnet antyder används ett skärmskydd för att skydda skärmen på telefonen och skyddar den från repor och sprickor. De två grundläggande typerna av skydd är flytande och plast. Det rekommenderas starkt att du inte använder ett flytande skydd, som vanligen inte är lika effektivt eller lätt att applicera som plastskydd.

Pekpenna
Det här tillbehöret kanske inte är nödvändigt för barn som fortfarande är under 18 år, men om du eller ditt barn går på college kan en stylus pekpenna vara till nytta. Många högskolebarn tar sina surfplattor till skolan så att de kan skriva anteckningar eller följa med lärarens presentation. I stället för att använda fingrarna för att trycka på skärmen på surfplattan, använd en pekskärm. Detta kommer att hålla skärmen ren och enklare för dig att skriva, rita eller navigera till olika sidor.

Laddare till mobiltelefon
Om du är en förälder som är orolig för att inte kunna komma i kontakt med dina barn medan de är ute, är det viktigt att köpa olika tillbehör för att ladda sina telefoner innan de går till skolan. Om dina barn är gamla nog att köra, kan det vara till hjälp att köpa dem billaddare som de kan ansluta och ladda mobilen i bilen medan de är på språng. Om dina barn inte har en bil än, är det bättre att köpa dem en powerbank istället. En powerbank är ett tillbehör som laddar telefonen när enhetens batteri är lågt. Det här är perfekt för barn som är upptagna och är ute efter skolan. Med en powerbank behöver föräldrar aldrig oroa sig för att de inte kan komma i kontakt med sina barn på grund av ett dött batteri.
Vissa föräldrar älskar tanken med en powerbank, men är oroade över att deras barn skulle tappa bort den. I det här fallet är det en bättre idé att köpa ett mobilbatteriskal istället för en powerbank. Batteriskal levererar ström till en mobiltelefon utan att behöva ansluta den till ett eluttag. En powerbank är dock ett extra tillbehör som du måste bära med dig. Ett batteriskal fäster du på din telefon som alla andra mobilskal, så du behöver inte oroa dig för att ditt barn glömmer det eftersom den finns på telefonen.

Mobilställ
Kollar dina barn informativ video på sina telefon medan de gör läxor? I så fall kan ett mobilställ tillbehör hjälpa. Ett mobilställ är ett litet tillbehör som fäster på baksidan av mobiltelefonen och ligger platt tills du behöver det. När du vill ställa din telefon, justera så att du tydligt kan se skärmen utan att behöva hålla mobiltelefonen. Dina barn kan använda det här tillbehöret för att ställa sina telefoner upp på sina skrivbord medan de gör sina läxor.