Färgglada mobilskal för din iPhone 7

Ett mobilskal är utformat för att skydda din telefon, men många tittar på mobiltelefontillbehör som mer av ett mode tillbehör än ett funktionellt objekt. Om du vill skapa ett djärvt uttalande om din personliga stil, leta efter ett ljust och färgstarkt mobiltelefon skal till din iPhone 7. Här är några av våra favorit skal som säkert kommer att vända nyfikna huvud.

Jag älskar dig och guld hjärtan Glitter

Sprid din kärlek med det här färgglada ”I love you” mobilskal som är designat med extra fin glitter och flytande hjärtan och stjärnor. Vänd telefonen i olika riktningar för att se den skimrande glitter i olika vinklar över texten ”Jag älskar dig”. Med stänk av grönt, guld, orange och rött, det här färgglada mobilskalet fångar allas uppmärksamhet.

Det här fodralet är inte bara snyggt, det ger också ett betydande skydd. Bakstycket är en slät och repfast polycarbonatplast, medan sidorna är gjorda av flexibel TPU. Med det här skalet bör din telefon hålla mot stötar och fall.

Färgrik Polka Dot TPU skal

Om du letar efter en enkel design som även har djärva färger, är detta Färgglada Polka Dot TPU-fodral perfekt för dig. Detta enkla skal har motiv med färgade polka dots mot en solid svart bakgrund som gör det möjligt för färgerna att verkligen lysa upp skalet.

Hund tassavtryck skal

Ta med dig minnet av din fyrbenta vän med dig vart du än går med detta Färgrika hund skal. På baksidan av väskan finns färgglada tassavtryck i alla olika storlekar placerade mot en solid vit bakgrund. På grund av skyddet i det här skalet är det ett bra val för barn som inte är tillräckligt ansvariga för att ta hand om sina telefoner. Det yttre skiktet på skyddet är hård, men telefonens yttre kant förstärks med ett mjukt gummi som absorberar stötar när telefonen faller.

Vill du köpa mobilskal för att skydda din dyrbara mobil, besök Skalsidan.se för iPhone 7 Skal och Fodral