Mobilfodral

Det finns många typer av skydd till mobiltelefonerna, förutom mobilskal finns det även snygga mobilfodral i pu-läder och äkta läder som är väldigt populära bland unga människor. Jämfört med silikonskal som är av en egen stil föredrar affärsmän på arbetsplatsen att använda sig av läderfodral. Men deras favorit fodral är annorlunda än de unga användare av mobiltelefon. Ungdomar speciellt unga tjejen och kvinnor föredrar att välja bling strass skal. Varje en har sin egen smak föredrar oftast skydd som matchar deras vardag.

En storsäljare är mobilfodral av plånboks stil som har varit populär i många år. En annan är slim fodral, denna typ av fodral använts ofta av iPhone och Samsung Galaxy ägare finns även till många andra mobiltelefoner. Även om utseendet på dessa två typer av mobilfodral kan vara annorlunda, är tillverkningsprocessen för dem liknande. Fördelen med mobilfodral är att det är elegant, anständigt, smidigt och bra värmeavledning. Det har emellertid inte en bra vattenfast förmåga som silikonskal och tyvärr är mobilfodral oftast för stort och är svårt för vissa att förvara mobilen i byxfickan.

Vi vill också påpeka att kvaliteten på mobilfodral och andra skydd som t.ex. Samsung Galaxy skal är ojämn. Mobilskydd kan du i dags lägge köpa överallt, online, i butik och på marknader men kvaliteten varierar och det syns ofta på priset. Don dyra mobilfodral är oftast tillverkade av lädermaterial i hög kvalitet. Den billigaste är oftast tillverkad av pu-läder som är imitationläder. De äkta läderfodralerna är oftast hållbara, långt liv och slitstyrka och priset är lågt.

Vårt tips är att investera i ett mobilfodral eller en så kallad plånboksfodral för att skydda din smartphone, i vissa fodral kan du förvara kreditkort och kontanter allt i ett. Du behöver aldrig oroa dig för att hålla allt på ett ställe. Hos Skalsidan.se hittar du ett stort utbud av mobilskal och mobilfodral för Samsung, iPhone och mycket mer.