Mobilskydd inte bara ett skydd

Fodral är inte bara för skydd eller utseende. De kan också inkludera ett antal extra funktioner, så att du kan göra saker med din telefon eller ha ännu mer nytta av den. Här är en lista med funktioner.

Plånboksfodral: En plånboksfodral är en som det låter plånbok och innehåller fickor för kort eller/och sedlar, så att du kan hålla ID, kreditkort, biljetter och andra viktiga saker nära till hands. mobilväskor innehåller vanligtvis plånboksfunktion, men du kan också hitta väskor med dold kortförvaring på baksidan.

Batteri: Kombinationen av en bärbar laddare och ett fodral kallas helt enkelt för batteriskal. Det är ett sätt att förlänga batteritiden på din smartphone. Ju högre kapaciteten hos batteriskalet desto längre håller din mobil.

Stativ: Ett stativfodral kommer med ett inbyggt stativ, som används antingen genom att lägga på bakstycket på ett visst sätt eller genom att använda en kickstand. Detta är särskilt användbart när du tittar på videoklipp.

Fodral kan innehålla även fästen av alla slag, så att du kan fästa din telefon i bilen, en magnetisk hållare, ditt bälte m.m. Detta är särskilt användbart i bilar.

Självklart finns det många andra potentiella funktioner som kan ingå i denna lista – i USA kan du till och med få ett skal för självförsvar! Om vi har missat en funktion som du letar efter, låt oss veta i kommentarerna!