Mobilskydd

Beroende på vilken iPhone modell eller annan mobiltelefon du har köpt har den med stor sannolikhet kostat dig minst ett par tusen lappar och du förmodligen har med den överallt, så skyddar du den med ett mobilskal är det klokt. Den viktigaste funktionen för att leta efter i alla fall är dess förmåga att skydda telefonen från repor, bucklor, stötar, och för vissa modeller, böjning eller en trasig skärm. Men vissa skal har användbara funktioner som korthållare, vattentäta skydd, eller till och med extra batterikraft. Oavsett vad du värdesätter i ett skal, hittar du en som passar dig.

Vår erfarenhet har vi fått från att tillbringat hundratals timmar under de senaste åren där vi testar hundratals mobilskal med olika förutsättningar och aktiviteter. Vi har samlat våra favoriter här på vår sida thisstyle.se. Ingen enskild skal är bäst för varje person, men vi tror att de flesta människor ska kunna hitta ett bra skal genom våra tips.

I allmänhet försöker vi hitta dom mobilskal som kan skydda en iPhone eller annan smartphone utan att lägga för mycket vikt eller onödiga utsmyckningar. En respektabel grad av stötdämpning är viktigt, liksom en säker passform. skalet bör också omfamna så mycket av din iPhone som möjligt, bland annat en upphöjd läpp runt skalet för att hålla den borta från att skärmen blir repad när du ställer telefonen med framsidan nedåt.

Mobilskydd

Snygg och funktionell fodral och mobilskal

Du kan välja mobilskal som skyddar din mobiltelefon och personlighet t.ex. Det finns massor med skal i olika teman som bilar, serier och tecknad film, kända personligheter, festivaler och tillfällen, graffiti, illustrationer, filmer, natur och andra sådana mönster. Mobilskal med musikaliska symboler och bilder av musikinstrument är något som musikälskare kommer att garanterat välja till sin mobiltelefon. Om du är en naturälskare finns det skal som finns med bilder av löv, träd och blommor. Du kommer även att stöta på skal som har tatuerings mönster och typografi.

Mobilskal och fodral är utformade för att passa din telefon perfekt och du kan använda volym och strömknapparna utan hinder. Du kan välja olika typer t.ex skal, skal med lucka, fodral med armband, stöttålig hybridskal, punch påse, plånboksfodral med plats för pengar, kort o.s.v. och många andra typer. Fodral täcker hela din mobiltelefon är ett förstahandsval för många eftersom den ger ett fullständigt skydd till telefonen från repor, stötar och oavsiktliga fall.

Mobilskydd skyddar din telefon och håller den ny och fri från repor, materialet som använts vid tillverkning av dessa skydd spelar en stor och viktig roll. De är oftast tillverkade i material som konstläder, tyg, läder, metall, plast, gummi, silikon och en del även gjorda av trä. Eftersom de kommer i ett brett utbud av snygga och attraktiva färger har du möjlighet att välja en färg som du gillar och något som passar din mobiltelefon väl. Mobilskydd finns till nästan alla märken av smartphones.

Plånboksfodral iPhone

Köp Fodral & Skydd Online

Dagarna då du var tvungen att gå från butik till butik för att köpa eller hitta en produkt är förbi, framfarten av online butiker har förändrat vårt sätt att handla. Idag sitter du hemma bekvämt och du kan köpa mobilskal på nätet. Du bläddrar igenom och väljer mellan varumärken som Samsung, Asus, Apple, huawei och många andra. Här hittar du många typer av mobilskydd.