TPU Skal

Mjuk plast tillverkas vanligtvis av vanlig polyuretan eller termoplastisk polyuretan (TPU). Båda är starka och svampiga och kommer att göra ett bra jobb för att skydda din telefon om du tappar den. Mjuka mobilskal är lättare att greppa, vilket är en stor fördel om du tenderar att tappa mobiltelefonen ofta när den är utan skal, mobilen brukar oftast vara något hal utan skal. Eftersom de är så flexibla, är det enkelt att ta på och av enheten.

Mjuka mobilskal kan vara ganska attraktiva. De kan ha mönster gjutna i dem eller de kan skrivas ut med en mängd olika motiv. Flertalet av mjuka mobilskal är mycket prisvärda.

Mjuka mobilskal kan skadas om de dras med på bilnycklar eller andra föremål. Vissa människor tycker att mobiltelefonen känns stor och att skalet är obehaglig när man håller den i sin hand.

När man vill köpa ett mjukt mobilskal är det viktigt att tänka på att silikon och plast är olika saker. Silikon använder kisel, ett naturligt förekommande material som finns i sand och kvarts, istället för kol som huvudämne. Silikon och plast ser ofta ut och känns som samma. Men folk klagar ofta på att silikonskal drar till sig damm och andra skräp men inte TPU skal.