Välj rätt skärmskydd

Välj rätt skärmskydd till din mobiltelefon

Skärmskydd finns i fyra varianter:

Clear Skärmskydd
Mirror (Spegel) Skärmskydd
Anti-glare /anti-reflective skärmskydd
Insynsskydd/Privacy skärmskydd (Anti Peeking)

Clear skärmskyddet är en stark transparent film som skyddar mobilens display mot repor som förr eller senare uppkommer. Även befintliga små repor blir mindre synliga med ett skärmskydd. Detta skärmskydd erbjuder 100% transparens.

Mirror skärmskyddet är en stor favorit bland tjejerna då mobilens display i standby läget förvandlas till en spegelyta perfekt att spegla sig i. Jämfört med Clear skärmskyddet har mirror skärmskyddet en något reducerad transparens.

Anti-glare/anti-reflective skärmskyddet förhindrar reflextioner på displayen av tex sol- och lampljus. En favorit för dem som ofta använder sin mobil utomhus och i starkt upplysta lokaler. Skärmskyddet gör även att fingeravtryck blir avsevärt mindre synliga. Jämfört med Clear skärmskyddet har anti glare skärmskyddet en något reducerad transparens.

Insynsskydd/Privacy skärmskydd (Anti Peeking) är ett skärmskydd för dig som vill att det som syns på mobilens skärm ska förbli privat och endast synligt för dig som användare. Insynsskydd/Privacy Skärmskyddet är speciellt utformat för att förhindra insyn från sidorna. Detta innebär att du lugnt kan använda mobilen i flygplan, tåg, buss och andra offentliga miljöer utan att oroa dig för att andra ser vad du gör. För övrigt har skärmskyddet alla egenskaper som ett vanligt skärmskydd, dvs det skyddar mot repor och smuts. Jämfört med Clear skärmskyddet har anti glare skärmskyddet en något reducerad transparens.