Vilka mobilskydd ger mest skydd?

Mobilskydd är gjorda av ett antal olika material. Några av dessa material erbjuder mer skydd än andra, så det är viktigt att du forskar lite innan du bestämmer vilken som passar dig och din livsstil.

Om du inte behöver mycket skydd eftersom du inte planerar att använda mobiltelefonen utanför hemmet eller anser dig vara ganska ansvarsfull, är ett silikon eller mjukt plastskal ett bra val. Dessa material erbjuder inte mycket skydd, men de erbjuder tillräckligt för att skydda din telefon mot mindre stötar och repor.

Vissa mobiltelefonägare kommer att behöva mycket skydd eftersom de lever en aktiv livsstil eller ständigt tappar sina telefoner. Om du känner igen dig, leta efter ett hybridskal som har en mjuk plastskal och hårdplast utvändigt. Dessa är kända för att vara de mest slitstarka mobilskydden, så de borde skydda din mobiltelefon hela tiden. Men de är också mycket skrovigare än andra mobilskal, som vissa människor tycker är oattraktiva.

De flesta mobiltelefonägare behöver en måttlig skyddsnivå någonstans i mitten av de två nivåerna som beskrivs ovan. För denna typ av skydd, leta efter ett vanligt, lättviktigt plastskal. I allmänhet rekommenderas det inte att du köper ett läder eller träfodral om du letar efter ett skydd som ger en viss skyddsnivå. Dessa fodral är unika, så de är perfekta för att göra ett uttalande om din personliga stil, men inte för att skydda din enhet.